Aanvraag huwelijk

Vul het onderstaande formulier in om een aanvraag te doen voor het sluiten van uw huwelijk. Vervolgens neemt één van de Pastores contact met u op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat u onderstaande tekst goed leest alvorens u een aanvraag indient:

Een Rooms Katholiek kerkelijk huwelijk kan alleen gesloten worden tussen mensen die niet eerder kerkelijk of burgerlijk gehuwd zijn geweest.

In sommige situaties kan een kerkelijk huwelijk of een burgerlijk huwelijk nietig verklaard worden waardoor het sluiten van een kerkelijk huwelijk geen belemmering hoeft op te leveren. Hiervoor is het wel nodig om contact op te nemen met ons bisdom Amsterdam-Haarlem.

Verder zijn er ook richtlijnen over muziek bij huwelijken. Hiervoor kan u de pastores raadplegen.

Per 01-01-2017 zal u achteraf een factuur ontvangen à € 375, -

Met vriendelijke groet,

Pastoor P. Stomph

Gegevens huwelijk:

Gegevens Bruid

Ja Nee

Gegevens Bruidegom

Ja Nee

Eventueel toekomstige Adresgegevens:

Gegevens aanvrager:

Na het verzenden ontvangt u een e-mail met daarin de zojuist opgegeven gegevens. Heeft u deze e-mail niet ontvangen, controleer dan eerst even uw spamfolder; mocht de e-mail daar ook niet in staan neem dan contact op met dhr. K. Mühren. e-mail: cji.muhren@quicknet.nl of tel: 06-19952680.